Un Nadal més els alumnes del PTT-PFI Anoia Sud decoren les dependències municipals

Categories General

L’Ajuntament agraeix a tots els joves participants la seva implicació en aquesta activitat i els felicita pel talent exhibit i pel resultat final de les seves creacions.

Els joves que enguany participen del programa de formació PTT-PFI Anoia Sud han decorat les dependències municipals amb motius nadalencs, posant així en pràctica els seus coneixements de decoració floral d’interiors adquirits al llarg del curs de vivers i jardineria.

En concret, han col·locat un arbre de Nadal a l’Ajuntament, el CTC, el CEM, la Torre dels Lleons i a l’Àrea de Serveis Territorials; i un pessebre a la Biblioteca Municipal.

Què és el PTT-PFI Anoia Sud?

Els PTT-PFI s’emmarquen dins d’un conveni de col·laboració signat entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments que conformem la Xarxa TET-Anoia Sud; entre ells, el de Masquefa.

L’oferta del territori es concreta en dos programes, “Auxiliar de comercialització de productes i logística” i “Auxiliar en jardineria: vivers i jardins”, que es realitzen a Piera i a Masquefa. Aquestes formacions s’adrecen a joves d’entre 16 i 21 anys que no disposen de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) i els ofereixen formació professional i suport escolar per tal que, en el seu futur immediat, puguin retornar al sistema educatiu, mitjançant els cicles formatius de grau mig o bé obtenir el GESO.

L’entrada Un Nadal més els alumnes del PTT-PFI Anoia Sud decoren les dependències municipals ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/un-nadal-mes-els-alumnes-del-ptt-pfi-anoia-sud-decoren-les-dependencies-municipals/