Nova edició del Concurs d’aparadors de Nadal

Categories General

Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament, abans del 16 de desembre, emplenant el formulari en línia que trobareu en aquest enllaç.

L’Ajuntament i Masquefa Comerç impulsen aquest mes de desembre una nova edició del Concurs d’aparadors de Nadal amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local durant les festes nadalenques.

El certamen està obert a tots els comerços i empreses de serveis del municipi que disposin d’un local amb aparador que reuneixi les condicions necessàries per a ser decorat; i la decoració nadalenca haurà d’estar muntada i visible al públic des del 21 de desembre fins al 4 de gener (ambdós inclosos).

Per a participar al concurs cal inscriure’s prèviament abans del 16 de desembre emplenant el formulari en línia que trobareu en aquest enllaçTambé es pot trucar al telèfon 93 772 78 28 i en el moment de la inscripció els participants hauran d’indicar les següents dades:

  • Nom de l’establiment i adreça postal.
  • Nom de la persona de contacte.
  • Telèfon i correu electrònic.
  • Si estan associats a Masquefa Comerç.

El jurat està composat per un representat de l’Associació de comerços i serveis de Masquefa i dos professionals de l’àmbit artístic; i passarà per tots els comerços participants per a fer-ne la valoració un dia dins del període en el qual l’aparador ha d’estar muntat i visible al públic. En aquest sentit, s’entregaran un total de tres premis:

  • 1r premi: menú degustació especial amb begudes incloses per a dues persones.
  • 2n premi: menú degustació amb beguda inclosa per a dues persones.
  • 3r premi: menú de cap de setmana per a dues persones.

Els tres comerços premiats es faran públics a partir del dia 10 de gener a través de les xarxes socials de Masquefa Comerç i al web www.masquefa.cat. Per a més informació podeu consultar les bases del concurs.

L’entrada Nova edició del Concurs d’aparadors de Nadal ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/nova-edicio-del-concurs-daparadors-de-nadal/