Participa en l’exposició virtual de la Biblioteca i viu un Sant Jordi diferent!

Categories General

Tot i el període de confinament pel coronavirus, l’Ajuntament proposa una mostra per acostar aquesta festivitat tan nostrada arreu del país.

La incerta situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 malauradament impedeix que els llibres, les roses i les parades omplin de goig i alegria els carrers de Masquefa per celebrar Sant Jordi, però des de la Biblioteca de Masquefa s’organitza una exposició per viure aquesta cita tan especial d’una manera alternativa. L’objectiu és que els veïns comparteixin imatges des de les seves llars mostrant com celebraran aquesta Diada, ja sigui llegint, dibuixant, fent manualitats, regalant llibres i roses, salvant princeses o lluitant contra el drac, entre d’altres. Tot s’hi val per formar part de la mostra virtual!

Per participar-hi, només cal seguir el perfil a Instagram de @bibliomasquefa i etiquetar les imatges amb el hashtag #MasquefaSantJordiDiferent. S’acceptaran totes les publicacions que reuneixin aquests requisits des del divendres 17 fins al proper dimecres 22 d’abril. El dijous 23 d’abril, dia de celebració de la Diada de Sant Jordi, les fotografies es publicaran en el perfil d’Instagram de la Biblioteca de Masquefa. A més, també hi haurà un obsequi per als quinze primers participants, que serà lliurat quan acabi el confinament.

L’Ajuntament anima els veïns, petits i grans, a participar en la jornada festiva i seguir aquesta festivitat especial que té la cultura com a gran protagonista.

 

L’entrada Participa en l’exposició virtual de la Biblioteca i viu un Sant Jordi diferent! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/participa-en-lexposicio-virtual-de-la-biblioteca-i-viu-un-sant-jordi-diferent/