El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix cursos de català en línia durant el període de confinament

Categories General

El CPNL posa a disposició de totes les persones interessades la plataforma d’aprenentatge virtual Parla.cat, el Voluntariat per la llengua virtual, i l’assessorament lingüístic telemàtic.

Un dels recursos formatius que ofereix al llarg de tot l’any el Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa són cursos homologats de llengua catalana. Amb tot, degut a les restriccions de mobilitat i a les mesures de prevenció per a la propagació de la Covid-19, i durant la vigència de l’estat d’alarma, aquesta prestació no es pot dur a terme presencialment a l’equipament.

Amb tot, el CTC informa a totes les persones interessades que el Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix una alternativa temporal per a poder seguir realitzant aquestes formacions en línia i continuar o iniciar-se en l’aprenentatge de la llengua malgrat el confinament.

Així, sota l’eslògan “Connecta’t. Activa el teu català!”, el CPNL adapta gran part de la seva activitat i dels seus serveis per oferir-la en línia i donar resposta a les necessitats dels usuaris. És el cas dels cursos de català per mitjà de la plataforma d’aprenentatge virtual Parla.cat, que es poden realitzar amb o sense tutor; el Voluntariat per la llengua virtual; i l’assessorament lingüístic telemàtic.

En el cas dels cursos Parla.cat amb tutoria, s’ofereixen dos períodes d’inscripció: del 15 al 19 d’abril i del 20 al 24 d’abril. Els cursos començaran aquest mes d’abril i s’acabaran el mes de juny. Els alumnes actuals i les persones interessades a aprendre català, a més, també tenen a la seva disposició l’opció d’inscriure’s a la modalitat lliure del Parla.cat per continuar avançant en el coneixement del català al seu ritme. Podeu consultar tota la informació a través del següent enllaç.

L’entrada El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix cursos de català en línia durant el període de confinament ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-consorci-per-a-la-normalitzacio-linguistica-ofereix-cursos-de-catala-en-linia-durant-el-periode-de-confinament/