Nou programa d’activitats per a la gent gran: gener a desembre de 2023

Categories General

Entre les diferents propostes hi ha balls populars, aquagim, escola d’esquena, servei de callista, el taller “Treballem el riure i la memòria”, classes de dibuix, taller de manualitats, gim dolça i balls en línia. Consulta aquí la programació d’activitats.

L’Ajuntament de Masquefa segueix apostant fermament un curs més per dotar el col·lectiu de gent gran del municipi d’eines, recursos i equipaments de primer nivell i adaptats a les seves necessitats amb l’objectiu de millorar el benestar i la qualitat de vida dels masquefins, promoure un envelliment actiu i saludable i incentivar la participació activa de les persones de més edat en la societat.

En aquesta línia, el consistori impulsa una nova programació d’activitats renovada i adequada als interessos i gustos dels usuaris. Així, des del mes de gener fins al mes de desembre de 2023 s’oferiran propostes variades com balls populars, aquagim, escola d’esquena, el taller “Treballem el riure i la memòria”, classes de dibuix, taller de manualitats, gim dolça i balls en línia.

Aquestes activitats, a més, es complementaran amb els serveis permanents que ofereix el Casal d’Avis; entre ells, un servei de callista.

Inscripcions

Per participar de les activitats cal inscriure’s prèviament a l’Ajuntament. El programa té com a objectiu fomentar les activitats físiques per reduir el risc de desenvolupar múltiples malalties; incentivar la gent gran a ampliar coneixements, especialment en noves tecnologies i l’educació per a la salut, realitzant tallers per exercitar la memòria…; fomentar les xarxes de relacions socials; i facilitar la participació activa del col·lectiu en els processos decisoris públics.

 

L’entrada Nou programa d’activitats per a la gent gran: gener a desembre de 2023 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/nou-programa-dactivitats-per-a-la-gent-gran-gener-a-desembre-de-2023/