El Pavelló Poliesportiu 2 compta amb plaques fotovoltaiques d’autoconsum

Categories General

L’actuació ha estat possible gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona en el marc del Programa sectorial Renovables 2030.

L’Ajuntament de Masquefa va finalitzar el passat mes de desembre de 2022 la instal·lació de plaques fotovoltaiques d’autoconsum col·lectiu de 126kW a la coberta del Pavelló Poliesportiu 2.

L’electricitat que es generi a través d’aquestes plaques (una producció anual estimada de 179.406,00 kWh) permetrà abastir aquest equipament i també es podrà utilitzar en diferents instal·lacions municipals pròximes situades en radi inferior a 500 metres: l’edifici de La Fàbrica Rogelio Rojo, la Llar d’Infants La Baldufa i els tres subministraments de l’Escola del Turó.

La instal·lació, a més, permetrà estalviar 86 tones d’emissions de CO2 i reduir la factura elèctrica municipal en més de 40.000€ anuals.

L’actuació ha estat possible gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona per valor de 109.644,14€ en el marc del Programa sectorial Renovables 2030.

L’entrada El Pavelló Poliesportiu 2 compta amb plaques fotovoltaiques d’autoconsum ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-pavello-poliesportiu-2-compta-amb-plaques-fotovoltaiques-dautoconsum/