Melcior, Gaspar i Baltasar ens visitaran en una Nit de Reis màgica!

Categories General

Enguany la cavalcada de Reis es podrà veure des dels balcons i finestres de casa. Excepcionalment també es podrà seguir des del carrer, si bé des de l’Ajuntament es recomana que en la mesura del possible es faci des de dins dels domicilis per a minimitzar el risc de contagi.

El 5 de gener tornarà a ser una tarda-nit màgica. Els Reis Mags d’Orient visitaran de nou als infants i famílies del municipi per a repartir il·lusió i regals entre petits i grans i per a posar el punt i final a les festes nadalenques. Melcior, Gaspar i Baltasar acudiran com sempre a la cita, però aquest cop ho faran de forma diferent al que ens tenien acostumats.

I és que a causa de la situació excepcional que vivim per la pandèmia de la Covid-19, i per tal de garantir la salut i el benestar col·lectius, la cavalcada de Reis es podrà veure des dels balcons i finestres de casa. Excepcionalment també es podrà veure al carrer, si bé des de l’Ajuntament es recomana que en la mesura del possible se segueixi des de dins dels domicilis. Així, aquelles famílies que vulguin veure els Reis Mags a la via pública hauran de complir en tot moment les mesures de seguretat i restriccions vigents: ús obligatori de la mascareta, evitar aglomeracions, conservar la distància social, i mantenir-se dins la bombolla de convivència.

Entrega de la Clau del Poble i inici del recorregut

A les 17.30 h, a les xarxes socials de l’Ajuntament de Masquefa i al canal de YouTube de Ràdio Masquefa i La Beguda, podreu veure com l’alcalde Xavier Boquete lliurarà la Clau del Poble a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient; i seguidament, a les 17.40 h, començarà el recorregut de Melcior, Gaspar i Baltasar per Can Valls i Masquefa, Can Quiseró i El Maset, i La Beguda i Can Parellada. En aquest sentit, estigueu atents a les xarxes socials del consistori, on pròximament es publicaran els recorreguts definitius.

No us oblideu del fanalet!

Des de l’Ajuntament també s’anima a tots els infants a il·luminar els balcons i finestres de casa amb els fanalets per tal que Ses Majestats vegin bé el recorregut. Així, tots aquells veïns, infants o adults, que vulgueu un fanalet per a il·luminar els carrers de Masquefa durant la Nit de Reis ja podeu passar a buscar-lo des del dilluns 28 de desembre a l’Ajuntament.

Recepció dels paquets

La recepció de paquets a Masquefa es farà el dilluns 28, dimarts 29 i dimecres 30 de desembre, de 18.30 a 20 h, a la Biblioteca municipal, a la porta d’emergència que hi ha al corraló entre el Casal de Joves i la Biblioteca). No s’admetran paquets fora d’aquests dies i horaris.

Amb aquesta iniciativa, el consistori, la Comissió de Cavalcada de Reis i la Societat Recreativa Unió Begudenca aposten per garantir als veïns una Nit de Reis segura i adaptada a les mesures i restriccions aprovades per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.

L’entrada Melcior, Gaspar i Baltasar ens visitaran en una Nit de Reis màgica! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/melcior-gaspar-i-baltasar-ens-visitaran-en-una-nit-de-reis-magica/