Consulta les llistes provisionals del cens electoral per a les Eleccions al Parlament de Catalunya 2021

Categories General

Els comicis estan previstos pel diumenge 14 de febrer.

Del 28 de desembre de 2020 al 4 de gener de 2021 (ambdós inclosos) es troba exposat al públic, a l’Oficina d’Atenció al Vilatà (OAV) de l’Ajuntament de Masquefa, el cens electoral per a les Eleccions al Parlament de Catalunya 2021. Totes aquelles persones interessades podran presentar reclamacions sobre actualització, inclusió, exclusió o modificació de dades, adreçant-se a les oficines municipals.

Durant el període electoral estarà disponible a Internet, a través del següent enllaç, un servei de consulta perquè els electors puguin comprovar les dades de la seva inscripció al cens electoral i també la taula i el local electoral a on li correspon votar. Per fer la consulta s’exigeix ​​identificar-se pel sistema Cl@ve. Qui no pugui identificar-se per aquest sistema podrà consultar les seves dades a l’Ajuntament de Masquefa, al consolat corresponent al seu lloc de residència, a la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral o trucant al telèfon 901 101 900. El servei estarà disponible durant tot el període electoral, inicialment amb la informació del cens de consulta i, un cop resoltes les reclamacions, amb el cens electoral de votació.

L’entrada Consulta les llistes provisionals del cens electoral per a les Eleccions al Parlament de Catalunya 2021 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/consulta-les-llistes-provisionals-del-cens-electoral-per-a-les-eleccions-al-parlament-de-catalunya-2021/