L’Ajuntament suspèn la Festa Major Petita i la Festa Major de Masquefa amb motiu de la crisi de la Covid-19

Categories General

El consistori ja treballa en el disseny d’una programació de Festa Major alternativa i telemàtica.

Aquest dijous 7 de maig l’Ajuntament de Masquefa ha celebrat una nova reunió telemàtica de la junta de portaveus amb la participació de tots els grups municipals amb representació al consistori. Durant la sessió, l’equip de govern ha posat en coneixement de la junta de portaveus la signatura d’un decret d’alcaldia en el que s’acorda com a mesura davant la crisi sanitària de la Covid-19 la suspensió de la Festa Major Petita i de la Festa Major de Masquefa d’aquest 2020.

La situació d’incertesa actual provocada per la pandèmia i les mesures de prevenció dictades pel Departament de Salut, que desaconsellen les aglomeracions de gent, han empès a l’Ajuntament a prendre aquesta decisió excepcional.

Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, assegura que “les nostres festes majors tornaran l’any vinent amb més força que mai” i explica que “som plenament conscients que no és una decisió fàcil i que representa un contratemps tant per als nostres veïns com per a les entitats que hi porten mesos treballant i a qui agraïm el seu esforç, dedicació i comprensió”. A més, el batlle masquefí afegeix que “ara més que mai, però, cal avantposar la salut, la seguretat i el benestar de la nostra població”.

L’Ajuntament treballa en unes festes majors alternatives

Amb tot, Masquefa no es quedarà sense activitat festiva durant les dates previstes per a la Festa Major de Sant Isidre i per a la Festa Major de Santa Magdalena, previstes del 15 al 17 de maig i del 22 al 26 de juliol, respectivament.

En aquest sentit, la Regidoria de Cultura del consistori ja treballa en l’elaboració d’un programa d’activitats alternatiu i telemàtic per a ambdós esdeveniments, que inclourà actes i celebracions relacionades amb les festes majors que no comportaran cap risc per a la població i que s’anunciaran properament.

L’entrada L’Ajuntament suspèn la Festa Major Petita i la Festa Major de Masquefa amb motiu de la crisi de la Covid-19 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lajuntament-suspen-la-festa-major-petita-i-la-festa-major-de-masquefa-amb-motiu-de-la-crisi-de-la-covid-19/