L’Ajuntament estudia noves mesures per a pal·liar els efectes de la Covid-19

Categories General

Les diferents mesures van encaminades a reduir la pressió fiscal a comerços i veïnes durant la pandèmia.

Dos dels sectors més afectats per la crisi sanitària de la Covid-19 són els veïns i els establiments comercials de Masquefa, a causa de les restriccions de mobilitat i a les mesures de confinament decretades pels governs català i espanyol per frenar la propagació d’aquest coronavirus. Per això, l’Ajuntament continua treballant per desplegar diferents mesures encaminades a mitigar aquests efectes negatius i mantenir el dinamisme i l’activitat del teixit productiu.

En aquest sentit, el consistori treballa en l’adopció de les següents mesures de resposta a l’impacte de la crisi en l’activitat econòmica i l’economia familiar:

  • Establir una moratòria en el pagament dels lloguers dels espais professionals cedits per l’Ajuntament.
  • Reemborsar als comerços que tenen l’obligació de tancar durant l’estat d’alarma el pagament de les taxes d’ocupació de la via pública.
  • Reemborsar la taxa de recollida de brossa comercial als comerços que tenen l’obligació de tancar durant l’estat d’alarma.
  • Aturar el pagament dels fraccionaments de rebuts durant l’estat d’alarma.

 

L’entrada L’Ajuntament estudia noves mesures per a pal·liar els efectes de la Covid-19 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lajuntament-estudia-noves-mesures-per-a-palliar-els-efectes-de-la-covid-19/