Descobreix com és l’esport masquefí durant el confinament

Categories General

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament treballa en l’edició d’un vídeo on hi són cridades a participar totes les entitats esportives masquefines.

L’Ajuntament de Masquefa, a través de la Regidoria d’Esports, convida a totes les entitats esportives del municipi a participar en una original iniciativa durant el confinament per la Covid-19. Es tracta de l’edició d’un vídeo que es difondrà a través de les xarxes socials del consistori i que té com a objectiu mostrar als veïns l’activitat de clubs i entitats esportives de Masquefa durant l’estat d’alarma, tant d’esports femenins com masculins.

Les entitats esportives interessades en prendre part d’aquest projecte cal que gravin un vídeo -en format horitzontal i d’una durada màxima de 10 segons– i que el facin arribar abans del 30 d’abril a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Masquefa.

Al vídeo hi ha d’aparèixer un representant de l’entitat duent a terme l’esport propi del club des del confinament. A més, a mode opcional, es pot acomiadar el vídeo amb les frases “(Nom de l’entitat) també es queda a casa” o “(Nom de l’entitat) amb l’esport masquefí”. Un cop recopilades totes les gravacions, el consistori editarà un vídeo conjunt que serà publicat a Facebook, Twitter i Instagram.

L’entrada Descobreix com és l’esport masquefí durant el confinament ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/descobreix-com-es-lesport-masquefi-durant-el-confinament/