Consulta al “Marketplace empresarial Covid-19” què pot fer la teva empresa per lluitar contra el coronavirus

Categories General

La Generalitat de Catalunya habilita una plataforma empresarial en línia dirigida a empreses que busquen o volen oferir solucions tecnològiques o sanitàries contra la Covid-19.

El Centre Tecnològic Comunitari (CTC) informa que l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ) de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa la plataforma empresarial en línia “Marketplace empresarial Covid-19”; un portal per recollir i posar en contacte empreses que ofereixin tecnologia, material sanitari o capacitat de producció per la Covid-19.

“Marketplace empresarial Covid-19” té per objectiu unir empreses i fabricants de diferents punts de la cadena de producció per garantir des del subministrament fins la fabricació de solucions que permetin fer front a l’emergència sanitària. Es vol fomentar així la col·laboració empresarial i posar a disposició del sistema sanitari la solidesa i capacitats industrials de l’ecosistema empresarial català.

Les empreses interessades ja poden oferir les seves capacitats a través del web http://accio.gencat.cat/virtualdesk per informar del que poden posar a oferir a altres empreses. Igualment, també hi poden accedir les que tinguin demandes en aquest àmbit. Mentrestant, en temps real, professionals d’ACCIÓ aniran posant en contacte aquestes empreses.

L’entrada Consulta al “Marketplace empresarial Covid-19” què pot fer la teva empresa per lluitar contra el coronavirus ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/consulta-al-marketplace-empresarial-covid-19-que-pot-fer-la-teva-empresa-per-lluitar-contra-el-coronavirus/