L’Ajuntament de Masquefa col·labora amb Apinas en l’elaboració del seu calendari pel 2023

Categories General

El calendari reflecteix amb imatges el treball que realitzen els professionals dels diferents centres i serveis d’aquesta entitat referent al territori en l’àmbit de l’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual i de trastorns en el desenvolupament.

L’Ajuntament de Masquefa ha col·laborat amb l’entitat Apinas realitzant una donació de 2.500€ pel finançament dels calendaris de l’any 2023. La presentació del calendari és va realitzar el passat 20 de gener. En la presentació hi van estar presents l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete; la regidora Elena Fernández; i el gerent de l’entitat, Jordi Aymamí.

Des de fa ja uns quants anys Apinas elabora i presenta el calendari de l’entitat, on és reflecteix amb imatges el treball que realitzen els professionals dels diferents centres i serveis d’aquesta entitat referent al territori en l’àmbit de l’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual i de trastorns en el desenvolupament.

Des d’Apinas s’agraeix la confiança i col·laboració de les institucions que donen suport al projecte, als ajuntaments de la comarca de l’Anoia que formen la Mancomunitat -entre ells, Masquefa-, al Consell Comarcal, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. També a les famílies, socis actius, socis i entitats col·laboradores i voluntaris; i el treball i dedicació dels professionals de l’entitat.

L’entrada L’Ajuntament de Masquefa col·labora amb Apinas en l’elaboració del seu calendari pel 2023 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lajuntament-de-masquefa-collabora-amb-apinas-en-lelaboracio-del-seu-calendari-pel-2023/