Els alumnes de P5 de l’Escola Font del Roure participen d’una jornada sobre l’ús de bicicletes al municipi

Categories General

La sessió s’ha dut a terme aquest dimecres 25 de gener a petició del centre educatiu.

La Sala d’Actes del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa ha acollit aquest dimecres 25 de gener al migdia una jornada adreçada als infants de P5 de l’Escola Font del Roure sobre l’ús de les bicicletes al municipi.

L’activitat s’ha dut a terme a petició del centre educatiu i ha anat a càrrec de responsables de la Policia Local i de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament. En aquest sentit, durant la trobada s’ha explicat als alumnes i al professorat quines rutes existeixen actualment al municipi per a fer en bicicleta, on estan ubicats els carrils bici existents i els aparcaments per a bicicletes, i les normes bàsiques de seguretat vial a tenir en compte. Al final de la xerrada, a més, els infants també han pogut formular les seves preguntes.

L’entrada Els alumnes de P5 de l’Escola Font del Roure participen d’una jornada sobre l’ús de bicicletes al municipi ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/els-alumnes-de-p5-de-lescola-font-del-roure-participen-duna-jornada-sobre-lus-de-bicicletes-al-municipi/