L’Ajuntament arriba a un acord amb Affinity per a subministrar gratuïtament pinso per a gats a l’Associació Animalistes de Masquefa

Categories General

Fruit d’aquesta gestió impulsada pel consistori, l’Associació Animalistes i Affinity han formalitzat un conveni de col·laboració.  

L’Ajuntament de Masquefa ha arribat a un acord amb l’empresa Affinity, amb seu al municipi i dedicada a la fabricació de productes de nutrició animal, per a subministrar periòdicament i de forma gratuïta pinso sec per a gats a l’Associació Animalistes de Masquefa.

Enrique Gómez, regidor de Medi Ambient, posa en valor aquesta acció liderada pel consistori, agraeix a Affinity la seva implicació, i explica que “l’Associació Animalistes duu a terme una tasca essencial al nostre municipi en matèria de protecció, adopció i sensibilització dels animals que cal seguir preservant”. En aquest sentit, l’edil masquefí assegura que “aquesta actuació ens permetrà dotar de més recursos l’excel·lent feina que duu a terme l’entitat a casa nostra”.

Així, fruit de les gestions realitzades per l’Ajuntament, l’Associació Animalistes de Masquefa i Affinity han formalitzat un conveni de col·laboració. A més, el consistori també dona suport a l’associació encarregant-se de la recollida, transport i entrega periòdica del pinso sec per a gats donat per Affinity. En aquest sentit, la primera donació de pinso ja s’ha dut a terme aquesta setmana, amb l’entrega de 200 quilos d’aquest aliment perquè l’entitat en pugui fer ús segons les seves necessitats.

 

L’entrada L’Ajuntament arriba a un acord amb Affinity per a subministrar gratuïtament pinso per a gats a l’Associació Animalistes de Masquefa ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lajuntament-arriba-a-un-acord-amb-affinity-per-a-subministrar-gratuitament-pinso-per-a-gats-a-lassociacio-animalistes-de-masquefa/