La Policia Local col·labora en la investigació i detenció del presumpte autor de prop d’una desena de robatoris amb força en domicilis de Masquefa

Categories General

L’Ajuntament posa en valor l’actuació policial dels agents locals, que han col·laborat amb el cos de Mossos d’Esquadra.

El passat 1 de gener agents del cos de Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada van detenir a una persona com a presumpte autor de 10 delictes de robatori amb força a interior de domicili; 9 dels quals s’haurien perpetrat a Masquefa i un a Igualada durant el mes de desembre.

L’actuació policial va comptar amb la col·laboració de la Policia Local de Masquefa, que va participar de la investigació del cas duta a terme a mitjans del mes de desembre junt amb agents del grup d’investigació de l’ABP d’Igualada, determinant que els robatoris haurien estat comesos presumptament per un mateix individu.

La investigació va concloure l’1 de gener amb la identificació i detenció a Igualada de l’autor dels fets, que va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada el qual va decretar l’ingrés a presó.

L’entrada La Policia Local col·labora en la investigació i detenció del presumpte autor de prop d’una desena de robatoris amb força en domicilis de Masquefa ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/la-policia-local-collabora-en-la-investigacio-i-detencio-del-presumpte-autor-de-prop-duna-desena-de-robatoris-amb-forca-en-domicilis-de-masquefa/