Inscriu-te al curs d’anglès A2 dirigit a persones en situació d’atur

Categories General

La formació es durà a terme del 15 de març a l’11 de juny i totes les persones interessades en realitzar aquest curs ja poden fer les preinscripcions al CTC fins al 28 de febrer.

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat de Catalunya ha atorgat a l’Ajuntament de Masquefa una subvenció per a la realització d’un curs d’anglès A2 adreçat preferentment a persones en situació d’atur, amb l’objectiu que puguin potenciar el seu currículum i, d’aquesta manera, incrementar les opcions de trobar feina.

En què consisteix el curs?

La formació permetrà formar els seus alumnes en l’idioma anglès per tal que puguin expressar-se i interactuar, de forma oral i escrita, en situacions quotidianes; i comprendre i produir textos breus de temes generals que continguin expressions, estructures i lèxic d’ús freqüent.

El curs d’anglès A2 és de caràcter gratuït, l’assistència és obligatòria, té una durada de 190 hores lectives, i es durà a terme al CTC del 15 de març a l’11 de juny en horari de dilluns a divendres, de 09.15 a 12.15 h.

Com m’hi puc inscriure i quins són els requisits?

Per poder optar a fer aquesta formació cal estar aturat o en ERTE, inscrit al SOC i tenir un nivell acadèmic mínim de Graduat Escolar. A més, en cas de ser menor de 29 anys també és important estar inscrit al programa de Garantia Juvenil. Aquelles persones en ERTE també podran fer el curs, ja que la persona té la

Un cop formalitzada la preinscripció, que s’ha de dur a terme al CTC fins al 28 de febrer a tots els preinscrits se’ls sotmetrà a una prova de nivell equivalent a A1. 

Per a més informació podeu trucar al telèfon al 93 772 78 28.

L’entrada Inscriu-te al curs d’anglès A2 dirigit a persones en situació d’atur ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/inscriu-te-al-curs-dangles-a2-dirigit-a-persones-en-situacio-datur/