La nova oficina de Correus obre les portes

Categories General

La seu estarà ubicada al carrer Doctor Jover número 17.

El pròxim dimarts 25 d’abril és previst que obri portes la nova oficina de Correus a Masquefa, un cop finalitzades les obres de rehabilitació del nou local on s’ubicarà la nova seu.

La nova oficina estarà ubicada al carrer Doctor Jover número 17.

Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, explica com s’ha arribat fins aquí: “en els últims cinc anys han estat moltes les reunions i reivindicacions que hem fet a Correus. Havíem rebut centenars de queixes veïnals, que hem traslladat a Correus i que ens han ajudat a arribar fins aquí, a l’obertura d’una nova seu que ens permet millorar la ubicació i disposar d’un espai més còmode per a tots, usuaris i treballadors”.

No obstant, Xavier Boquete afegeix que “l’obertura d’aquest nou local és un pas en positiu, però no aturarem les converses i reivindicacions a Correus fins que el correu es reparteixi a totes les urbanitzacions. Actualment no s’està repartint a El Maset, Can Valls i Can Quiseró i, per tant, seguirem pressionant Correus perquè el repartiment arribi a tots els habitatges de Masquefa”.

 

L’entrada La nova oficina de Correus obre les portes ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/la-nova-oficina-de-correus-obre-les-portes/