L’alumnat dels PTT-PFI de l’Anoia Sud celebra la jornada de cloenda del Projecte Esports 2022-2023

Categories General

A l’edició d’enguany i han participat 81 alumnes dels municipis d’Igualada, de la Xarxa TET -entre ells, Masquefa-, de Santa Margarida de Montbui i de Sant Sadurní d’Anoia.

El passat divendres 21 d’abril es va celebrar a l’Institut Milà i Fontanals d’Igualada la jornada de cloenda del Projecte Esports 2022-2023. A l’acte hi va ser present en representació de l’Ajuntament de Masquefa el primer tinent d’alcalde i regidor d’Estratègies per l’Ocupació, Álvaro Pérez; que va estar acompanyat pel director de l’Institut Milà i Fontanals, Josep Maria Comaposada, i la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Igualada, Patrícia Illa.

Durant la trobada es van celebrar diferents activitats esportives i també es va fer el lliurament de diplomes a l’alumnat. En aquest sentit, en l’edició d’enguany hi ha participat 81 alumnes dels PTT-PFI de diferents modalitats dels municipis d’Igualada, de la Xarxa TET -entre ells, Masquefa-, de Santa Margarida de Montbui i de Sant Sadurní d’Anoia:

  • Institut Escola Intermunicipal del Penedès, Sant Sadurní d’Anoia.
  • Institut  Guinovarda, PTT Anoia Sud, Piera.
  • Institut Milà i Fontanals, PTT Igualada, Igualada.
  • Institut Montbui, Santa Margarida de Montbui.

Álvaro Pérez, que va acompanyar a l’alumnat masquefí dels PTT-PFI Anoia Sud, destaca que “ha estat una jornada molt interessant i divertida, ja que a través d’aquestes activitats esportives aquests joves de diferents cursos no només han fet salut, sinó que també han socialitzat i s’han relacionat entre ells”.

Finalment, cal destacar que l’alumnat de mecànica dels PTT-PFI Anoia Sud ha fet entrega a l’Ajuntament d’un obsequi en el marc del projecte de valors en l’esport; un gest que el consistori agraeix i posa en valor.

Què és el PTT-PFI Anoia Sud?

Els PTT-PFI s’emmarquen dins d’un conveni de col·laboració signat entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments que conformem la Xarxa TET-Anoia Sud; entre ells, el de Masquefa.

L’oferta del territori es concreta en diferents formacions que s’adrecen a joves d’entre 16 i 21 anys que no disposen de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) i els ofereixen formació professional i suport escolar per tal que, en el seu futur immediat, puguin retornar al sistema educatiu, mitjançant els cicles formatius de grau mig o bé obtenir el GESO.

L’entrada L’alumnat dels PTT-PFI de l’Anoia Sud celebra la jornada de cloenda del Projecte Esports 2022-2023 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lalumnat-dels-ptt-pfi-de-lanoia-sud-celebra-la-jornada-de-cloenda-del-projecte-esports-2022-2023/