Cultura i tradició es donen la mà a Masquefa per Sant Jordi

Categories General

Diumenge 23 d’abril hi haurà parades de llibres i roses, maquillatge temàtic per a infants, l’espectacle “Sant Jordi. El mini musical” i l’estrena dels nous vestits dels gegants.

Els llibres, les roses i la cultura tornaran a ser enguany els grans reclams de la celebració de la diada de Sant Jordi a Masquefa; una de les festes d’arrel tradicional més nostrades a la vila i arreu del territori català. Diumenge 23 d’abril, l’Ajuntament -amb la col·laboració de Masquefa Comerç- oferirà a tots els veïns diverses propostes lúdiques i festives per a commemorar la festivitat.

Entre elles, les tradicionals parades de llibres i roses, que es podran visitar als eixos comercials al llarg de tota la jornada.

I a les parades de llibres i roses també s’hi sumaran enguany diferents activitats com una sessió de maquillatge temàtic per a infants a càrrec de Makeup Artistry Magaly (de 10 a 14 h a la plaça de l’Església); l’espectacle “Sant Jordi. El mini musical” de la mà de “Donde hibernan los mosquitos” (d’11 a 12 h al costat de Ràdio Masquefa); i l’estrena dels nous vestits dels gegants a càrrec de la Colla Gegantera de Masquefa (a les 12 h a la plaça de l’Església).

L’entrada Cultura i tradició es donen la mà a Masquefa per Sant Jordi ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/cultura-i-tradicio-es-donen-la-ma-a-masquefa-per-sant-jordi/