La Biblioteca acull el cicle de xerrades sobre Europa “Masquefa amb visió europea”

Categories General

Se celebraran un total de tres sessions obertes a tota la població i per a participar-hi cal inscriure’s en aquest enllaç.

La Regidoria de Visió Europea impulsa a partir del pròxim mes de maig un cicle de xerrades sobre Europa a la Biblioteca municipal de Masquefa.

L’objectiu d’aquestes trobades, que són obertes a tota la població, és aprofundir en qüestions sobre sostenibilitat, l’àmbit laboral o la connectivitat que impliquen i afecten a tots els ciutadans de la Unió Europea.

La primera xerrada tindrà lloc el dimecres 4 de maig, coincidint amb la commemoració del Dia d’Europa, i porta per títol “Sostenibilitat: economia circular del territori”. La trobada se celebrarà a les 18.30 h i anirà a càrrec d’Oriol Lázaro, secretari general del Consell Català del Moviment Europeu.

La segona conferència, “Relacions laborals sostenibles: un nou marc laboral”, s’organitzarà el 8 de juny, a les 18.30 h, de la mà d’Emma Gubert, vicepresidenta de la PIMEC i advocada sòcia d’Antrás Advocats.

I per a finalitzar, en una data encara per a confirmar, serà el torn de la sessió “Digitalització per una millor connectivitat de la ciutadania”. En aquest cas el ponent serà Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) de la Generalitat de Catalunya.

Podeu confirmar la vostra participació al web www.masquefa.cat/tramits.

 

L’entrada La Biblioteca acull el cicle de xerrades sobre Europa “Masquefa amb visió europea” ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/la-biblioteca-acull-el-cicle-de-xerrades-sobre-europa-masquefa-amb-visio-europea/