Festa i xerinola per la Festa Major de Sant Isidre!

Categories General

El 13, 14 i 15 de maig el municipi acollirà múltiples activitats lúdiques i culturals per a tots els públics per a commemorar la Festa Major Petita. Descarrega’t el programa d’activitats.

El mes de maig, a Masquefa, és sinònim de festivitat. I és que el municipi, com ja és costum per aquestes dates, es prepara per acollir una nova edició de Sant Isidre, la Festa Major Petita de Masquefa.

Enguany la celebració tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de maig i oferirà diverses propostes per a totes les edats de la mà de les entitats locals, el Seguici Festiu i l’Ajuntament.

Entre elles, un torneig de petanca, dansa, animació infantil, els versots satírics, una carretillada, espectacles de foc, el Sopar de Faves i el lliurament de les Faves d’Argent 2022, concerts, campionat de tir al plat, l’actuació de Susana Sheiman en el marc del Masquefa sona bé, un concurs de trencaclosques, el trenet, un recorregut històric per la vila, zumba, passejades dels gegants, la Colla de Diables i el Ball de Bastons, cercaviles, ball de garlanda, correfocs, taekwondo, la 35a Trobada de gegants de Masquefa, parc infantil; així com diverses novetats i actes lúdics, esportius i culturals que ompliran de festa els carrers de Masquefa durant tres dies.

El programa complet d’activitats el podeu consultar a través del següent enllaç.

L’entrada Festa i xerinola per la Festa Major de Sant Isidre! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/festa-i-xerinola-per-la-festa-major-de-sant-isidre/