La Policia Local canvia d’ubicació i es muda a les noves dependències

Categories General

La nova seu està ubicada al passeig de la Via número 60-62.

A partir d’aquest dilluns 25 d’abril tots els tràmits i les gestions presencials que la població hagi de dur a terme amb la Policia Local de Masquefa s’hauran d’efectuar a la nova seu que el cos policial ha estrenat aquesta setmana al passeig de la Via número 60-62.

La Policia Local, per tant, abandona la seva anterior ubicació al carrer Sant Antoni número 2 i es trasllada a un nou equipament que compta amb tots els recursos, eines i prestacions necessàries per a poder oferir als veïns in servei policial òptim.

A més, cal recordar que al llarg de les darreres setmanes la seu de la Policia Local de Masquefa s’havia ubicat de forma temporal a les instal·lacions de Ràdio Masquefa al carrer Crehueta, on ja deixa de prestar-hi servei des d’aquest dilluns 25 d’abril per a traslladar-se de forma definitiva a la nova seu del passeig de la Via número 60-62.

L’entrada La Policia Local canvia d’ubicació i es muda a les noves dependències ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/la-policia-local-canvia-dubicacio-i-es-muda-a-les-noves-dependencies/