El CTC imparteix videoconferències per a conèixer com ens pot ajudar la tecnologia en temps de Covid-19

Categories General

Aquesta és una de les principals novetats de la nova Guia Formativa per a persones adultes i s’impartirà de forma telemàtica des del 18 de setembre fins al 13 de novembre.

L’Ajuntament de Masquefa, a través del Centre Tecnològic Comunitària (CTC), aposta per seguir dotant als veïns d’eines i recursos que representin una ajuda i un suport a la població durant la pandèmia de la Covid-19. Una línia d’acció que durant el darrer quadrimestre d’aquest 2020 es traduirà en l’impuls d’una nova formació gratuïta inclosa dins la Guia Formativa per a persones adultes.

Es tracta del programa “Com ens pot ajudar la tecnologia en temps de Covid-19?”, dividit en diverses píndoles formatives i que es durà a terme de forma telemàtica. Els usuaris que en prenguin part podran conèixer eines tecnològiques per tal de facilitar i/o millorar la seva adaptació a la nova realitat: entrevistes de feina per videoconferència, formació online per adults i nens, gestions telemàtiques o per correu electrònic, teletreball…

En aquest sentit les diferents píndoles formatives que s’oferiran seran:

  • Videoconferències: plataformes i conselles (18 de setembre). Inscripcions fins al 15 de setembre.
  •  Plataformes de formació online: Moodle i Classroom (25 de setembre). Inscripcions fins al 22 de setembre.
  • Teletreball: eines i consells per a una major eficiència (9 d’octubre). Inscripcions fins al 6 d’octubre.
  • Tràmits en línia: certificat digital i gestions telemàtiques (23 d’octubre). Inscripcions fins al 20 d’octubre)
  • Compres segures per internet: consells, serveis i drets com a consumidors (13 de novembre). Inscripcions fins al 10 de novembre.

Segons els interessos, es pot escollir assistir virtualment a totes, algunes o una de les videoconferències. Les inscripcions es poden formalitzar telemàticament a través del següent enllaç i per a més informació podeu trucar al telèfon 93 772 78 28 o enviar un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.

L’entrada El CTC imparteix videoconferències per a conèixer com ens pot ajudar la tecnologia en temps de Covid-19 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-ctc-imparteix-videoconferencies-per-a-coneixer-com-ens-pot-ajudar-la-tecnologia-en-temps-de-covid-19/