Oferta Formativa per a persones adultes per al darrer quadrimestre de 2020

Categories General

Per planificar la formació s’ha tingut en compte les necessitats derivades de la pandèmia de la Covid-19, i els cursos s’impartiran en línia o amb aforament limitat. Consulta aquí la guia formativa amb l’oferta completa de cursos.

L’Ajuntament de Masquefa manté el seu ferm compromís amb l’impuls de projectes i activitats encaminades a millorar les competències tant personals com professionals dels masquefins. En aquesta línia, el consistori ofereix per als mesos de setembre, octubre, novembre i desembre d’aquest 2020 una nova oferta de cursos formatius dirigits a persones adultes.

La Guia Formativa inclou una variada oferta de cursos en els àmbits de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), ocupació i empresa; entre ells, i com a grans novetats, les formacions “Com captar els primers clients”, “Com cercar feina en temps de crisi sanitària” i “Imatge personal + actitud = influència i venda”; els taller “10 consells per tenir èxit en una entrevista online” i “Com ens pot ajudar la tecnologia en temps de Covid-19?”; o el programa específic per a gent gran “Reconnecta’t +60”.

Novament, tots els tallers, cursos i píndoles es duran a terme majoritàriament per via telemàtica a la recentment estrenada l’Aula Virtual del CTC. Amb tot, algunes formacions també s’impartiran presencialment amb aforament limitat.

El programa ja es troba disponible en versió digital als webs de l’Ajuntament i del CTC. Per a més informació sobre els cursos i les inscripcions us podeu adreçar al CTC (Av. Catalunya, 60), a través del telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.

 

L’entrada Oferta Formativa per a persones adultes per al darrer quadrimestre de 2020 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/oferta-formativa-per-a-persones-adultes-per-al-darrer-quadrimestre-de-2020/