Tens més de 60 anys? Apunta’t al programa per a gent gran “Reconnecta’t +60”

Categories General

El servei s’impartirà presencialment i de forma individual al Centre Tecnològic Comunitari. Totes les persones interessades en prendre part cal que sol·licitin cita prèvia al  CTC.

L’Ajuntament presenta aquest darrer quadrimestre del 2020 un nou servei gratuït dirigit a persones majors de 60 anys amb l’objectiu d’adaptar-les a les noves vies de comunicació (videoconferències, correu electrònic i WhatsApp) per tal de combatre la bretxa comunicativa que els ha provocat la pandèmia de la Covid-19.

El servei s’impartirà de forma presencial, individual i amb totes les mesures de seguretat al Centre Tecnològic Comunitari, i és una de les activitats programades en la nova Guia Formativa per a persones adultes per als mesos de setembre, octubre, novembre i desembre.

Per a més informació i demanar cita prèvia podeu trucar al telèfon 93 772 78 28 o enviar un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.

 

L’entrada Tens més de 60 anys? Apunta’t al programa per a gent gran “Reconnecta’t +60” ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/tens-mes-de-60-anys-apuntat-al-programa-per-a-gent-gran-reconnectat-60/