El 15 de juliol torna el Masquefa en Blanc!

Categories General

Les entrades es podran adquirir el mateix dissabte, a les 09.30 o a les 22.30 h, a la plaça de la biblioteca i a un preu de 6€.

Aquest 2023 torna el Masquefa en Blanc, l’esdeveniment impulsat per l’Ajuntament de Masquefa on la música, el ball i el color blanc són els grans protagonistes. La festa tindrà lloc aquest dissabte 15 de juliol de 23 h (hora d’obertura de les portes) fins a les 05.30 h al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo i l’esdeveniment és obert a totes les edats.

El Masquefa en Blanc s’engloba en el marc dels actes de Festa Major. Es tracta d’un esdeveniment de referència que aplega al llarg de la nit a unes 4.000 persones. És la nit més blanca de l’any a Masquefa, amb actuacions i plena de sorpreses. A més, disposa d’ambientació i d’espais decorats que traslladen els participants -a qui es convida a venir vestits de color blanc- a la festa blanca més màgica.

On puc comprar la meva entrada?

L’aforament per a la festa Masquefa en Blanc és limitat i les entrades per a accedir-hi es posaran a la venda el mateix dia de la festa, a les 09.30 o a les 22.30 h, a la plaça de la Biblioteca i fins a exhaurir el nombre d’entrades anticipades.

El preu de cada entrada és de 6€ (els menors de sis anys tenen accés gratuït) i inclou un got i un kit de festa. Cada persona, a més, només podrà comprar un màxim de 10 entrades.

A més, com a gran novetat d’enguany, per tal que els participants puguin evitar fer cues a l’hora d’adquirir les seves consumicions, en el moment de comprar l’entrada per a l’esdeveniment també es podran comprar un màxim de cinc fitxes per entrada -fins a exhaurir existències- per a bescanviar per consumicions a l’interior del recinte.

Què cal tenir en compte en el cas dels menors de 16 anys?

Els menors de 16 anys hauran d’entrar a la festa amb una autorització del pare, mare o tutor legal i hauran d’anar acompanyats d’un adult mentre estiguin a l’esdeveniment:

 • Acompanyats del seu pare, mare o tutor legal:
  • Caldrà omplir l’autorització d’accés de menors i lliurar-la a l’entrar al recinte.
  • Ensenyar DNI o equivalent del pare, mare o tutor legal.
  • Ensenyar DNI del menor si en disposa.
 • Els pares poden autoritzar a un adult (+18 anys) com a acompanyant del menor:
  • Caldrà omplir l’autorització d’accés de menors i lliurar-la a l’entrar al recinte. Ha d’anar signada pel pare, mare o tutor legal i per l’adult acompanyant (màxim 5 menors per acompanyant).
  • Cal portar fotocopia del DNI o equivalent del pare, mare o tutor legal.
  • Ensenyar DNI o equivalent de l’adult acompanyant del menor.
  • Ensenyar DNI del menor si en disposa.

En cap cas podrà accedir un menor de 16 anys sense acompanyant i sense full d’autorització d’accés. Es recomana que porteu el document ja omplert de casa.

Visita el perfil d’Instagram i el web de Masquefa en Blanc

La festa Masquefa en Blanc disposa d’un perfil propi a Instagram (@masquefaenblanc) i d’un espai web (www.masquefa.cat/masquefaenblanc) des d’on s’ofereix tota la informació i detalls de l’esdeveniment.

L’entrada El 15 de juliol torna el Masquefa en Blanc! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-15-de-juliol-torna-el-masquefa-en-blanc/