Arriba el Carnaval de Masquefa!

Categories General

La Rua de Carnaval, el concurs de comparses i aparadors comercials disfressats i el ball de disfresses seran les activitats estrella el 5 de març de la nova edició d’aquesta festivitat.

Masquefa ja es prepara per a la tradicional Festa de Carnaval. El 5 de març els carrers de la vila tornaran a omplir-se de color i alegria per commemorar com cal una de les festivitats populars més originals i exitoses de l’any.

L’activitat començarà a les 18 h amb la concentració de comparses i carrosses a l’avinguda Catalunya. La Rua de Carnaval d’aquest 2022 arrencarà des d’aquest punt a les 18.30 h i transcorrerà per c/ Sant Antoni, c/ Major, c/Crehueta i c/ Santa Clara fins a La Fàbrica Rogelio Rojo.

A la finalització de la Rua es donarà la benvinguda del Rei Carnestoltes i es durà a terme l’entrega de premis del concurs de comparses i aparadors comercials disfressats al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo. I la jornada clourà a la nit, també al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo, amb una festa de disfresses.

Des de l’Ajuntament, finalment, es recorda que en tot moment caldrà complir les mesures de seguretat i restriccions establertes per la pandèmia de Covid-19. A més, en aquest enllaç podeu consultar els consells de seguretat per a les festes de Carnestoltes.

Formalitza ja la teva inscripció

Les inscripcions per a participar a la Rua i al concurs d’aparadors comercials disfressats s’han de presentar del 22 de febrer al 2 de març per via telemàtica a través del següent enllaç, on també podreu consultar les bases i tota la informació sobre les diferents activitats.

Pel que fa al concurs de comparses cal recordar que enguany s’establiran dues categories segons el nombre de participants:

Categoria A (comparses fins a 20 participants):

  • 1r premi: 200€
  • 2n premi: 150€
  • 3r premi: 100€

Categoria B (comparses de més de 20 participants):

  • 1r premi: 200€
  • 2n premi: 150€
  • 3r premi: 100€

L’entrada Arriba el Carnaval de Masquefa! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/arriba-el-carnaval-de-masquefa/