Horaris de l’ORGT a Masquefa durant el 2022

Categories General

Totes les persones que hagin de fer tràmits a través de l’Organisme de Gestió Tributaria (ORGT) cal que s’adrecin a l’Oficina d’Atenció al Vilatà.

L’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona ha fet públics els seus horaris d’atenció als veïns de Masquefa per aquest any 2022.

Així, totes aquelles persones que requereixin de fer tràmits amb aquest organisme s’hauran d’adreçar a l’Oficina d’Atenció al Vilatà (OAV) del consistori (carrer Major, 91-93) els dimarts i dijous, de 09 h. a 14 h.

Mentrestant, l’ORGT tancarà de l’11 al 14 d’abril, el 21 i 22 de juliol, de l’1 al 26 d’agost i del 27 de desembre al 5 de gener.

Finalment, cal recordar que a partir del dimarts 1 de març el servei de l’ORGT estarà ubicat de forma provisional al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 62 –porta Masquef@ula) conjuntament amb l’OAV a causa de les obres que es realitzen al carrer Major 91-93.

L’entrada Horaris de l’ORGT a Masquefa durant el 2022 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/horaris-de-lorgt-a-masquefa-durant-el-2022/