Activitats, jocs, pinta-cares i esmorzar popular amb motiu del Dia Universal de la Infància

Categories General

Diumenge 20 de novembre el carrer Crehueta acollirà diferents propostes per a tota la família.

L’Ajuntament de Masquefa, amb la voluntat de refermar la seva aposta prioritària per la sensibilització, promoció i defensa dels drets dels infants, es torna a sumar enguany a la commemoració del Dia Universal de la Infància, una diada anual dedicada a difondre sensibilitzar a la població sobre els drets de la infància.

I ho fa diumenge 20 de novembre amb l’organització al carrer Crehueta -davant de Ràdio Masquefa- (en cas de pluja l’esdeveniment es traslladarà a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo), i de la mà del Centre d’Esplai Giravolt, d’una festa popular per a reivindicar el dret al lleure dels infants i per posar de manifest el paper cabdal que aquest té en el seu desenvolupament i educació.

De les 11 a les 13.30 h se celebraran en aquesta zona del municipi diverses activitats lúdiques, culturals i reivindicatives amb l’objectiu de fomentar, des d’un ambient de diversió familiar, una reflexió sobre els drets dels infants. Així, entre les propostes hi haurà jocs, tallers i un esmorzar popular.

En l’organització d’aquesta festa s’hi han sumat també Xaranga Drac, Club de Patinatge Artístic de Masquefa, AFA Escola Font del Roure, Associació de Gimnàstica de Masquefa i la Colla de Diables Pixafocs i Cagaspurnes de Masquefa, l’Ajuntament agraeix i posa en valor la seva implicació.

L’entrada Activitats, jocs, pinta-cares i esmorzar popular amb motiu del Dia Universal de la Infància ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/activitats-jocs-pinta-cares-i-esmorzar-popular-amb-motiu-del-dia-universal-de-la-infancia/