L’Ajuntament aposta per convertir Masquefa en una Smart Vila

Categories General

Gràcies a la tecnologia, Masquefa es transformarà  en una vila més sostenible, més moderna i més eficient.

L’Ajuntament aposta per convertir Masquefa en una Smart Vila per tal de millorar la qualitat de vida de la població en un entorn sostenible tant des del punt de vista econòmic com mediambiental, mitjançant l’ús de tecnologies que permeten una gestió més eficient dels serveis i una participació activa de la ciutadania.

Parlar de Smart Vila significa avançar cap a pobles i ciutats més sostenibles i més intel·ligents; i apostar per la creació i progrés de nous serveis municipals amb valor afegit, mitjançant solucions tecnològiques. Tot plegat, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones que les habiten, treballen i/o visiten.

Així, amb el Suport de la Diputació de Barcelona s’està fent una anàlisi per poder definir els passos a seguir i prioritzar els projectes que poden ser més avantatjosos. Un cop posats en marxa, es disposarà a l’Ajuntament d’un programari que permetrà el control digital per la gestió i anàlisis dels projectes.

Com a inici d’aquesta transformació, s’instal·larà un aparell de mesura de la qualitat de l’aire que permetrà extreure informes de resultats, disposar de dades en directe i fer un control mediambiental.

L’entrada L’Ajuntament aposta per convertir Masquefa en una Smart Vila ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lajuntament-aposta-per-convertir-masquefa-en-una-smart-vila/