Un Nadal més, busquem patges i voluntaris per a la Cavalcada de Reis. T’hi apuntes?

Categories General

Per a participar com a patge cal tenir els 14 anys complerts i fer la inscripció al web www.masquefa.cat/tramits abans de l’11 de desembre. Mentrestant, aquells voluntaris que vulguin participar en l’organització han d’enviar un correu electrònic a cultura@masquefa.net amb les dades de contacte abans de l’11 de desembre.

Fins a l’11 de desembre es manté obert el termini de presentació de candidatures per participar en la Cavalcada de Reis a Masquefa com a patge reial de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Amb el full d’inscripció, els menors d’edat han de tenir l’autorització del pare/mare o tutor legal signada.

Mentrestant, per a col·laborar com a voluntari cal enviar un correu electrònic a cultura@masquefa.net amb les dades de contacte (nom, cognoms, edat, DNI, adreça electrònica i telèfon). Les places són limitades i no s’acceptarà cap inscripció que es dugui a terme més enllà de l’11 de desembre.

El 14 de desembre se celebrarà a les 18 h una sessió informativa a la Biblioteca. Aquelles persones inscrites serà imprescindible que assisteixin a aquesta sessió (en cas de no poder venir cal delegar l’assistència en un altre representant. En cas contrari, no podran formar part de l’esdeveniment).

La Cavalcada de Reis se celebrarà de la mà de la Comissió de Reis i l’Ajuntament de Masquefa.

 

L’entrada Un Nadal més, busquem patges i voluntaris per a la Cavalcada de Reis. T’hi apuntes? ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/un-nadal-mes-busquem-patges-i-voluntaris-per-a-la-cavalcada-de-reis-thi-apuntes/