A principis del mes de març començaran els darrers treballs d’adequació del nou clavegueram d’El Maset

Categories General

La darrera fase del projecte d’urbanització consistirà en l’asfaltat dels carrers.

Aquest 2021 l’Ajuntament de Masquefa és previst que doni per finalitzat el projecte d’urbanització d’El Maset iniciat l’any 2019, un dels projectes més estratègics de l’actual mandat que té com a objectiu resoldre les importants mancances que presentava aquest sector, com ara la falta d’un servei de clavegueram o el mal estat de diferents vials de la urbanització.

En aquest sentit, malgrat els estralls de la pandèmia de Covid-19 el consistori ja està a punt de cloure el projecte; i si es compleixen les previsions, ho farà amb més d’un any d’antelació sobre el calendari fixat inicialment. Així, a principis del mes de març es començaran a executar les darreres connexions del nou clavegueram que queden pendents, la de l’avinguda Pineda i la del carrer Piera; i posteriorment s’iniciarà l’asfaltat dels carrers, actuació amb la qual es donarà per finalitzat el projecte.

Mentrestant, des del consistori es recorda als residents d’El Maset que tal com es va comunicar en les reunions prèvies a l’inici dels treballs, es va acordar amb els veïns que es deixarien de fer les voreres per tal de reduir els costos de l’obra i garantir que la població fer front a menys quotes. En aquest sentit, l’Ajuntament demana als residents que totes aquelles finques que no tinguin les voreres fetes les puguin anar realitzant al llarg dels pròxims sis mesos, i així aconseguir tenir una urbanització amb millors condicions d’accessibilitat. Posteriorment, en aquelles finques que no tinguin la vorera feta el consistori passarà a fer-les previ cobrament dels costos als propietaris de les mateixes. El model de panots que s’ha d’utilitzar és de 20x20x3 cm.

 

 

L’entrada A principis del mes de març començaran els darrers treballs d’adequació del nou clavegueram d’El Maset ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/a-principis-del-mes-de-marc-comencaran-els-darrers-treballs-dadequacio-del-nou-clavegueram-del-maset/