Vine als tallers participatius del POUM i sigues protagonista del futur de Masquefa. Volem saber la teva opinió!

Categories General

Durant els mesos de febrer i març se celebraran quatre tallers participatius arreu del municipi per tal de recollir propostes i l’opinió de la ciutadania envers el model de poble, els equipaments, l’habitatge, la mobilitat, entre d’altres.

Des d’aquest mes de febrer, tots els veïns que ho desitgin poden participar activament en la definició del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Masquefa impulsat per l’Ajuntament, una eina bàsica per a la gestió urbana municipal i el desenvolupament estratègic del municipi que ha de permetre dissenyar el futur de la vila per als propers anys.

El consistori ha habilitat diferents canals de participació ciutadana per a prendre part de la fase de confecció del document i, en aquest sentit, s’ha previst un procés participatiu obert a tot el poble amb l’objectiu de recollir idees, suggeriments i punts de vista sobre diferents aspectes: model de vila, mobilitat, entorn natural, equipaments públics, infraestructures, zones verdes, habitatge, etc.

Vine als tallers participatius!

Els tallers de participació ciutadana se celebraran en les següents dates:

  • Taller participatiu al nucli de Masquefa i Can Valls: dijous 10 de febrer, a les 18.30 h, a la Sala d’Actes del CTC.
  • Taller participatiu a Can Parellada: dijous 17 de febrer, a les 18.30 h, al Local Social de Can Parellada.
  • Taller participatiu al Maset i a Can Quiseró: dijous 24 de febrer, a les 18.30 h, al Local Social del Maset.
  • Taller participatiu a La Beguda Alta: dijous 3 de març, a les 18.30 h, al Local Social de La Beguda Alta.

A més, per tal de complementar les aportacions realitzades en els tallers presencials de propostes, també s’ha habilitat una qüestionari virtual obert a tota la població que es pot respondre a través d’aquest enllaç.

Tota la informació sobre la redacció del POUM de Masquefa es pot consultar al web www.masquefa.cat/poum/.

L’entrada Vine als tallers participatius del POUM i sigues protagonista del futur de Masquefa. Volem saber la teva opinió! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/vine-als-tallers-participatius-del-poum-i-sigues-protagonista-del-futur-de-masquefa-volem-saber-la-teva-opinio/