Un grup de convivència estable de l’Escola Font del Roure, confinada per un positiu de Covid-19

Categories General

El centre educatiu, el Departament de Salut, el Departament d’Educació, EAP Martorell rural, el SVE Servei de vigilància epidemiològica i el CAP han actuat de forma coordinada i seguint tots els protocols establerts. Aquest migdia s’han fet les proves PCR als alumnes de la classe, així com als mestres referents del grup. Tots ells hauran de romandre en aïllament domiciliari fins al 5 d’octubre.

L’Escola Font del Roure de Masquefa ha confirmat aquest matí que, arran d’un cas positiu per Covid-19 entre el grup de primer de primària, tot el grup–inclosos els mestres referents del grup— queda confinat en aïllament domiciliari fins al proper 5 d’octubre inclòs.

El centre educatiu ha actuat en tot moment en coordinació amb el Departament de Salut, el Departament d’Educació, EAP Martorell rural, el SVE Servei de vigilància epidemiològica i el CAP, aplicant tots els protocols establerts i amb la màxima rapidesa possible. Aquest mateix migdia, des del CAP de Masquefa s’han realitzat totes les PCR pertinents al grup, així com als mestres referents.

Les famílies del grup han estat contactades per via telefònica per l’escola, que també ha informat de la situació a totes les famílies del centre. Malgrat que la gestió és complexa i genera neguits i inseguretats, des del centre han volgut expressar la seva confiança en la tasca que s’està fent i en les mesures que s’han dut a terme.

Des de l’Ajuntament de Masquefa es dona les gràcies a tot l’equip de l’Escola Font del Roure per la rapidesa i transparència amb què s’ha actuat des del primer moment i es demana a les famílies dels nens i nenes afectats que apliquin de forma rigorosa el protocol d’aïllament.

L’entrada Un grup de convivència estable de l’Escola Font del Roure, confinada per un positiu de Covid-19 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/un-grup-de-convivencia-estable-de-lescola-font-del-roure-confinada-per-un-positiu-de-covid-19/