Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran

Categories General

Benvolguda Gent Gran de Masquefa i La Beguda Alta,

Avui dijous, 1 d’octubre, celebrem, un cop més, el Dia Internacional de la Gent Gran, una cita que al nostre municipi sempre hem festejat amb moltes ganes i que des de l’Ajuntament vivim com un merescut homenatge i agraïment a les nostres persones grans.

Enguany, la situació sanitària derivada de la Covid-19 ha alterat els nostres plans i no ens permet organitzar una celebració com ens agradaria: una Setmana de la Gent Gran plena d’activitats i actes on poder retrobar-nos, festejar i compartir vivències i experiències.

Tot i així, des de l’Ajuntament de Masquefa no volem deixar passar un dia tan assenyalat sense, almenys, dedicar-vos unes paraules d’agraïment per tot l’esforç que esteu fent i la capacitat d’adaptació que heu demostrat amb motiu de la pandèmia que ens ha tocat viure. Un cop més, les persones grans de Masquefa i La Beguda Alta esteu donant un exemple de fortalesa, superació i esperança que ens serveix de mirall a tota la resta de veïns i veïnes.

El vostre testimoni és, per a molts de nosaltres, una font d’inspiració i un exemple a seguir que ens ajuda a afrontar aquesta delicada situació amb més paciència, empenta i optimisme.

Estic convençut que l’any vinent, per aquestes dates, podrem tornar a celebrar una Setmana de la Gent Gran com us mereixeu, amb activitats i moments per gaudir en companyia. I que podrem tenir l’oportunitat d’agrair-vos com cal tot allò que heu fet i tot allò que seguiu fent per al nostre municipi i per a les generacions que us segueixen.

 

Moltes felicitats a tots en el vostre dia!

 

Xavier Boquete

Alcalde de l’Ajuntament de Masquefa

 

 

Estimada Gent Gran,

 

Ja fa un any que vam estar celebrant una gran Festa, 1 d’octubre de 2019, “EL DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN”. Aquest any no s’ha pogut organitzar ni portar a terme a causa d’aquesta pandèmia que tenim de la Covid-19. Som un col·lectiu de risc i hem de tenir molta prudència, però quan tot això es normalitzi tornarem a compartir tots junts aquests moments que durant anys hem pogut gaudir.

Mirem cap endavant perquè tenim molts projectes per portar a terme quan aquest malson acabi.

Comptem amb tots vosaltres, com sempre.

Us anirem informant de les novetats des del Casal d’Avis.

 

Cuideu-vos,

 

Enri Pairet

Presidenta de l’Associació de la Gent Gran de Masquefa

L’entrada Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/amb-motiu-del-dia-internacional-de-la-gent-gran/