Torna el “Masquefa sona bé”!

Categories General

El cicle anuncia la represa de la programació per al proper any 2022. Per la seva banda, el Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins revisa la continuïtat amb una possible convocatòria bianual a partir del 2023.

Després de l’aturada motivada per la pandèmia de la Covid-19, el “Masquefa sona bé” reprèn amb força la seva programació el proper any 2022. Aquest cicle estable de concerts mostra així la seva ferma voluntat de seguir promocionant i divulgant la música a Masquefa. La programació es reiniciarà a partir del mes de març de l’any vinent, quan s’encetarà la seva novena temporada. Per a aquest esperat retorn, el “Masquefa sona bé” prioritzarà la recuperació de la programació suspesa l’any 2020 en la mesura que sigui possible.

D’altra banda, també s’anuncia la revisió de la continuïtat del Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins. Després de quatre convocatòries s’han presentat 38 obres (de les quals se n’han estrenat 16 i premiat nou) i s’ha comptat amb la col·laboració de la Cobla Montgrins i el rigor i l’entusiasme de vuit extraordinaris músics que hi han participat com a jurat.

L’Ajuntament i el “Masquefa sona bé” valoren molt positivament l’aportació del premi a la divulgació de la música per a cobla. Tenint en compte la bona acollida d’aquesta iniciativa, i amb l’objectiu de consolidar el projecte, actualment s’està avaluant la possibilitat de reprendre la convocatòria del premi l’any 2023 amb periodicitat bianual.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament, en coordinació amb el “Masquefa sona bé”, mostra així un cop més el seu compromís i la voluntat clara de divulgar la música a la vila.

L’entrada Torna el “Masquefa sona bé”! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/torna-el-masquefa-sona-be/