El 31 d’octubre celebrem la Castanyada amb la festa Millennial Horror Party!

Categories General

L’entrada és lliure i gratuïta fins a omplir l’aforament disponible.

El Casal de Joves de Masquefa organitza aquest cap de setmana una original activitat per a celebrar la Castanyada al municipi. Es tracta de la festa Millennial Horror Party, que tindrà lloc el diumenge 31 d’octubre des de les 23 h fins a les 03 h de la matinada.

La proposta se celebrarà al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo i les portes s’obriran a les 22 h fins a completar l’aforament disponible. L’activitat, a més, és gratuïta i no es permetrà l’entrada a menors de 16 anys (a l’entrada caldrà presentar l’original del DNI). Des de l’organització es convida a tots els participants a assistir-hi disfressats.

La Millennial Horror Party comptarà amb les actuacions de DJ Enka (resident a VIP’s Calafell) i DJ Pablo. També hi actuaran dancers, xanquers, cantants (Akaedu i Unknown) i més sorpreses. A més, a la festa també s’hi habilitarà un Punt Lila.

L’entrada El 31 d’octubre celebrem la Castanyada amb la festa Millennial Horror Party! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-31-doctubre-celebrem-la-castanyada-amb-la-festa-millennial-horror-party/