Tens menys de 29 anys i el títol d’administratiu? L’Ajuntament ofereix un contracte de pràctiques a Masquefa!

Categories General

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb el CTC, trucant al telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a ctc@masquefa.net.

El Servei Local d’Ocupació de Masquefa ofereix als joves del territori menors de 29 anys un contracte de pràctiques com a administratiu al municipi a través del projecte “Joves en pràctiques” del SOC, el Servei d’Ocupació de Catalunya.

La convocatòria va adreçada a les persones inscrites al SOC i a la Garantia Juvenil que hagin finalitzat un cicle formatiu en l’àrea administrativa, que encara no hagin exercit com a administratius i que en aquests moments no estiguin cursant estudis. En aquest sentit, l’Ajuntament realitzarà pròximament una nova selecció de personal.

Totes les persones interessades poden posar-se en contacte amb el CTC, trucant al telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.

L’entrada Tens menys de 29 anys i el títol d’administratiu? L’Ajuntament ofereix un contracte de pràctiques a Masquefa! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/tens-menys-de-29-anys-i-el-titol-dadministratiu-lajuntament-ofereix-un-contracte-de-practiques-a-masquefa/