Suma’t al 25N! Suma’t al Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones!

Categories General

Durant els mesos de novembre i desembre se celebraran a Masquefa diferents propostes lúdiques i reivindicatives obertes a tota la població. Consulta el programa d’activitats.

El 25 de novembre es commemora arreu del món el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, una jornada dedicada a posar de manifest l’existència de les violències contra les dones en tota la seva magnitud,  així com la implicació d’administracions i societat per a facilitar recursos que la combatin i posicionar-se en contra de qualsevol forma de violència masclista.

I Masquefa se sumarà, un any més, a la celebració d’aquesta diada amb l’organització durant els mesos de novembre i desembre de diferents propostes de sensibilització de la mà de l’Ajuntament i el teixit associatiu local per tal de refermar el seu compromís i convenciment en la prevenció i erradicació de qualsevol pràctica i dinàmica de violència que atempti contra les drets i la dignitat de les dones.

Totes les activitats i la seva informació, dates i horaris es poden consultar aquí.

 

L’entrada Suma’t al 25N! Suma’t al Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/sumat-al-25n-sumat-al-dia-internacional-per-a-leliminacio-de-la-violencia-contra-les-dones/