Seguiment de les obres de pacificació als carrers Sant Pere i Major

Categories General

En marxa les obres de substitució de la xarxa de sanejament al carrer Xic de l’Anyé, una actuació associada al projecte de pacificació del carrer Major.

El projecte de pacificació del carrer Major s’ha posat en marxa. Les primeres actuacions corresponen a les obres de millora de la xarxa de sanejament al carrer Xic de l’Anyé, que ja s’han començat a executar. Aquesta obra implica dos trams:

  • Tram 1: de l’Avinguda Catalunya al carrer Doctor Jover.
  • Tram 2: del carrer Major al carrer Doctor Jover.

En aquest sentit, en aquesta primera actuació es preveu millorar la xarxa de sanejament del carrer Xic de l’Anyé per augmentar la capacitat de recollida d’aigües pluvials.

Per tot plegat, durant l’execució de les obres es produiran desviaments de trànsit i modificacions en les zones d’aparcament que s’aniran implementant progressivament. Durant les obres, però, es manté l’accés a la zona d’aparcament públic del carrer Garbí.

Així, l’Ajuntament demana disculpes a la població per les molèsties que puguin ocasionar aquestes obres i agraeix la seva comprensió i col·laboració. Per a més informació o per a qualsevol consulta al respecte podeu trucar al telèfon 93 772 50 30 o enviar un correu electrònic a l’adreça masquefa@masquefa.cat.

L’entrada Seguiment de les obres de pacificació als carrers Sant Pere i Major ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/seguiment-de-les-obres-de-pacificacio-als-carrers-sant-pere-i-major/