Gaudeix de la Revetlla de Sant Joan a Masquefa!

Categories General

Divendres 23 de juny el Club Excursionista Anoia portarà la Flama del Canigó fins als jardinets de la Torre dels Lleons, en un acte obert a tota la població.

Un any més, el Club Excursionista Anoia tornarà a estar present en la tradicional renovació del Foc a dalt del cim del Canigó per tal de fer possible que la Flama del Canigó arribi el 23 de juny a Masquefa amb tots els honors.

La Flama arribarà a les 19 h als jardinets de la Torre dels Lleons amb l’acompanyament del Club Excursionista Anoia i la participació de la Colla de Diables de Masquefa. Allà serà rebuda per l’alcalde de Masquefa, Roger Vázquez, i per representants de l’Ajuntament i s’encendrà el pebeter per iniciar l’acte de la Flama del Canigó a Masquefa d’aquest 2023. Així, tothom qui ho desitgi podrà prendre el foc de la flama al final de l’acte, amb un fanalet o estri adequat.

En aquest sentit, des del consistori s’anima als veïns a gaudir de la celebració i de la nit més curta de l’any i es recomana a tots els masquefins i entitats del municipi a seguir les mesures de prevenció per la Nit de Sant Joan.

Foguera i sopar de revetlla a càrrec de la Colla de Diables de Masquefa

A les 22 h la Colla de Diables de Masquefa encendrà, amb la Flama del Canigó, la foguera ubicada a l’avinguda Catalunya. I a les 22.15 començarà el sopar que l’entitat organitza al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo.

 

La revetlla també arriba a La Beguda Alta

La Societat Recreativa Unió Begudenca organitzarà el 23 de juny la Nit de Sant Joan. A partir de les 21.30 h hi haurà un sopar de revetlla i l’actuació d’un discjòquei per a amenitzar la festa.

 

 

El Club Petanca Masquefa se suma a la celebració de Sant Joan

L’entitat organitzarà el 23 de juny, a partir de les 22 h, un sopar popular i ball amb Abracadabra Grup.

 

L’entrada Gaudeix de la Revetlla de Sant Joan a Masquefa! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/28761-2/