S’ajorna el “Masquefa sona bé” i el Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins 2020

Categories General

Com a conseqüència de la crisi sanitària ocasionada pel Covid-19, s’ajorna temporalment el cicle de música “Masquefa sona bé” i el Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins.

“Masquefa sona bé” cancel·la de moment la programació de març i d’abril. La continuïtat dels mesos següents dependrà de l’evolució de la situació. Els concerts que hagin de ser suspesos seran reprogramats en dates posteriors que seran comunicades tan aviat com sigui possible.

Pel que fa al Premi de composició Masquefa i Montgrins, es garanteix la custòdia i l’anonimat de les obres presentades fins que el jurat es pugui reunir, deliberar i donar a conèixer el veredicte. Tal com estava previst, les obres finalistes s’estrenaran en un concert del cicle “Masquefa sona bé”, que serà reprogramat i comunicat oportunament juntament amb la resta de concerts del cicle.

Agraïm als compositors, membres del jurat, tècnics, intèrprets i públic la seva comprensió davant dels fets extraordinaris que estem vivint.

L’entrada S’ajorna el “Masquefa sona bé” i el Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins 2020 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/sajorna-el-masquefa-sona-be-i-el-premi-de-composicio-de-musica-per-a-cobla-masquefa-i-montgrins-2020/