Sabíeu que el CTC ofereix cursos de preparació per a la prova ACTIC i realitza els exàmens d’aquest certificat?

Categories General

L’equipament és un dels protagonistes del vídeo que la Generalitat de Catalunya ha difós per a animar a d’altres centres del territori a ser col·laboradors de l’ACTIC.

La Generalitat de Catalunya ha iniciat una campanya per a animar als centres formatius d’arreu de Catalunya a formar part com a col·laboradors de l’ACTIC, la certificació acreditativa de la competència digital. En aquest sentit, entre els materials comunicatius que ha divulgat hi ha un vídeo -que podeu consultar en aquest enllaç– que té com a protagonista el Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa.

I és que l’equipament masquefí és col·laborador ACTIC i ofereix habitualment cursos telemàtics gratuïts de preparació per a la prova ACTIC. A més, com a centre acreditat, també acull els exàmens per a aquesta acreditació.

En aquest sentit, la certificació acreditativa de la competència digital ha adquirit al llarg dels darrers anys molta importància, ja que, entre d’altres, es té molt en compte en els processos de selecció laboral.

Tota la informació sobre l’ACTIC es pot consultar en aquest enllaç. A més, també podeu contactar amb el CTC enviant un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net o trucant al telèfon al 93 772 78 28.

 

L’entrada Sabíeu que el CTC ofereix cursos de preparació per a la prova ACTIC i realitza els exàmens d’aquest certificat? ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/sabieu-que-el-ctc-ofereix-cursos-de-preparacio-per-a-la-prova-actic-i-realitza-els-examens-daquest-certificat/