“Relacions laborals sostenibles: un nou marc laboral”, segona xerrada del cicle “Masquefa amb visió europea”

Categories General

La trobada se celebrarà el 8 de juny i cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç.

El dimecres 8 de juny se celebra la segona conferència en el marc del cicle de xerrades “Masquefa amb visió europea”, organitzades per la Regidoria de Visió Europea de l’Ajuntament.

La sessió, que porta per nom “Relacions laborals sostenibles: un nou marc laboral”, tindrà lloc a les 18.30 h a la Biblioteca i anirà a càrrec d’Emma Gumbert, vicepresidenta de la PIMEC i advocada sòcia d’Antrás Advocats.

La xerrada donarà les claus del nou marc laboral comunitari que s’està elaborant tant a la Comissió Europea com al Parlament Europeu i que regularà les relacions laborals en una Unió Europea que està transformant l’economia i realitzant la transició energètica per esdevenir un territori descarbonitzat l’any 2050.

Per assistir a la xerrada cal confirmar assistència prèviament en aquest enllaç.

L’entrada “Relacions laborals sostenibles: un nou marc laboral”, segona xerrada del cicle “Masquefa amb visió europea” ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/relacions-laborals-sostenibles-un-nou-marc-laboral-segona-xerrada-del-cicle-masquefa-amb-visio-europea/