Ràdio Masquefa estrena nou web

Categories General

El nou portal de l’emissora municipal endreça els seus continguts i els presenta en format audiovisual i a la carta amb l’objectiu de donar un valor afegit a la informació local.

L’Ajuntament manté la seva aposta decidida per professionalitzar i fer arribar Ràdio Masquefa a tots els veïns. En aquesta línia, el passat 6 d’abril el CTC va acollir l’acte de presentació del nou web de l’emissora municipal, que ha estat sotmès a un profund treball de renovació i millora que permetrà a tots els oients i usuaris accedir de forma més senzilla i ordenada a tots els continguts en directe i històrics de la ràdio local.

El nou web de Ràdio Masquefa compta amb una estètica totalment renovada, neta, clara i entenedora; i amb un disseny centrat en l’oient. Té un disseny responsiu i autoeditable i és plenament adaptativa a tot tipus de dispositius mòbils. A més, integra les diferents xarxes socials i continguts de l’emissora.

Així, tothom qui accedeixi al web www.radiomasquefa.com  podrà escoltar l’emissora en directe, consultar les notícies d’actualitat del municipi, visualitzar la graella diària i setmanal de programes, omplir un formulari de contacte per a dirigir-se de forma directa i senzilla a l’equip de Ràdio Masquefa, cercar informació sobre els diferents espais radiofònics, accedir a un nou servei de ràdio a la carta, i seguir en directe o recuperar els plens municipals.

A més, com una de les grans novetats el nou web també incorpora diferents formats -àudio, vídeo, talls de veu…- que permetran donar un valor afegit a la informació local.

Dario Muhi, director de Ràdio Masquefa, assegura que “aquest nou web suposa un pas endavant per a la nostra emissora. Al mateix temps, també ens oferir una nova plataforma per a comunicar-nos amb tots els veïns. Els nostres oients podran escollir quan, com i on voldran escoltar, veure i llegir tot el que passa des de Ràdio Masquefa”.

Álvaro Pérez, regidor de Comunicació, destaca que ”és molt important poder endreçar tots els continguts en un únic espai web per a poder tenir aquesta agilitat necessària a l’hora de trobar tot allò que és notícia. Les noves tecnologies, a més, també ens empenyien a disposar d’aquest nou format. És una millora important i els veïns i entitats podran sentir-s’hi protagonistes”.

Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, explica que “des d’un principi ha existit per part de l’emissora la voluntat de treballar de manera diferent posant èmfasi en la possibilitat, a partir d’ara, de recuperar els continguts d’una forma àgil i intuïtiva. El nou web de Ràdio Masquefa, per tant, ens permet adaptar l’emissora a la forma de consumir continguts actual que té la ciutadania”.

 

L’entrada Ràdio Masquefa estrena nou web ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/radio-masquefa-estrena-nou-web/