Presenta la teva candidatura al VII Concurs de Fotografia d’Instagram!

Categories General

Enguany la temàtica del certamen és el centenari de La Fàbrica Rogelio Rojo i les fotografies concursants s’han de publicar a Instagram amb l’etiqueta #fotomasquefa22 abans de l’1 d’octubre de 2022.

Amb l’objectiu d’aconseguir un recull de fotografies per il·lustrar el calendari 2023 -que editarà l’Ajuntament amb la col·laboració de Masquefa Comerç- el consistori presenta enguany la setena edició del Concurs de Fotografia d’Instagram. En aquesta ocasió el certamen té com a gran protagonista el centenari de La Fàbrica Rogelio Rojo, que ha estat la temàtica escollia per la Regidoria de Cultura com a eix central d’aquesta convocatòria.

El VII Concurs de Fotografia d’Instagram és obert a tota la població i per a participar-hi només cal publicar a Instagram les fotografies concursants amb l’etiqueta #fotomasquefa22 abans de l’1 d’octubre de 2022. Els requisits del certamen es poden consultar en aquest enllaç.

De totes les imatges rebudes fins l’1 d’octubre el jurat farà una primera selecció de fotografies finalistes -aproximadament unes 50- abans d’anunciar el veredicte final, que es comunicarà durant el mes de novembre. En aquest sentit, enguany es repartiran un total de tres premis:

  • Primer premi: 100€
  • Segon premi: 75€
  • Tercer premi: 50€

A més, de totes les fotografies presentades se’n seleccionaran 13 per a l’edició del calendari 2023; i amb les diferents imatges finalistes s’exposaran en una mostra a la Biblioteca Municipal durant les festes de Nadal i Reis.

Pots consultar les bases del VII Concurs de Fotografia d’Instagram aquí.

L’entrada Presenta la teva candidatura al VII Concurs de Fotografia d’Instagram! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/presenta-la-teva-candidatura-al-vii-concurs-de-fotografia-dinstagram/