L’Ajuntament de Masquefa i el Departament d’Interior es reuneixen per a definir els reptes de futur en temes de seguretat pública

Categories General

Ambdós ens seguiran treballant i unint esforços per a reforçar i millorar la seguretat i el benestar de tots els veïns.

Dimarts 29 de març l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, i el regidor de Governació, Carles Mernissi, es van desplaçar fins a la seu del Departament d’Interior per a mantenir una reunió de treball amb el conseller de l’àrea, Joan Ignasi Elena.

La trobada, presidida en tot moment per un clima d’entesa i col·laboració, tenia com a objectiu traslladar de primera mà a la Generalitat de Catalunya les necessitats i mancances que presenta el municipi i el territori en matèria de seguretat i abordar conjuntament els reptes de futur en temes de seguretat pública.

En aquest sentit, Ajuntament i Departament d’Interior s’han emplaçat a seguir parlant i treballant plegats per tal d’acordar mesures que millorin la percepció de seguretat a Masquefa i garanteixin el benestar de tota la població.

L’entrada L’Ajuntament de Masquefa i el Departament d’Interior es reuneixen per a definir els reptes de futur en temes de seguretat pública ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lajuntament-de-masquefa-i-el-departament-dinterior-es-reuneixen-per-a-definir-els-reptes-de-futur-en-temes-de-seguretat-publica/