Paula Peso puja a l’escenari del Masquefa sona bé 2022

Categories General

El concert tindrà lloc el diumenge 18 de setembre a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo. 

El cicle Masquefa sona bé 2022 reprèn la seva activitat aquest mes de setembre després de l’aturada estiuenca. I ho fa el pròxim dia 18 de setembre, a les 18 h, amb l’actuació de Paula Peso a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo.

Paula Peso presentarà un concert adreçat a tots els públics, basat en un projecte fresc a l’entorn del rhythm and blues, el funk i el soul, però també de la música urbana. La seva veu és poderosa i disposa d’un registre pronunciat que embolcalla l’escenari en una atmosfera càlida, però alhora potent. Cinc anys després dels seus inicis discogràfics, ara ens presenta el seu primer àlbum, “Teach you right”, un treball dinàmic i personal de l’artista, molt adient també per al públic jove, i que s’expressa a partir de lletres pròpies.

Paula Peso s’està consolidant en l’escena musical, on destaquen alguns concerts realitzats al Cicle Música als Parcs, el Jamboree, al Mercat de Música Viva de Vic, Festes de la Mercè, al BAM, Palo Alto Market… entre d’altres.

L’entrada Paula Peso puja a l’escenari del Masquefa sona bé 2022 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/paula-peso-puja-a-lescenari-del-masquefa-sona-be-2022/