Participa en el taller de sensibilització, prevenció, detecció i intervenció contra l’LGTBIfòbia

Categories General

La sessió tindrà lloc el dijous 30 de juny i per a prendre-hi part cal enviar un correu a igualtat@masquefa.net o trucar al 93 772 50 30 (ext. 8).

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Masquefa -amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona- impulsa aquest mes de juny un taller de sensibilització, prevenció, detecció i intervenció contra l’LGTBIfòbia.

L’activitat s’emmarca en els actes de commemoració del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia (17 de maig) i del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ (28 de juny) i porta per títol “Prevenció de la LGTBIfòbia. I què en podem fer”.

La sessió anirà a càrrec d’OCH (Observatori Contra l’Homofòbia) i els seus objectius són:

  • Aprofundir i treballar en la diversitat sexual més enllà de la normativitat.
  • Qüestionar els estereotips i l’estigma vinculats al col·lectiu LGTBI+.
  • Empoderar a la ciutadania com a eina transformadora de canvi en les accions quotidianes
  • Proporcionar recursos contra l’LGTBIfòbia
  • Potenciar actituds positives i responsables davant la diversitat afectiva sexual i de gènere.

El taller tindrà lloc el dijous 30 de juny, de 18 a 20 h, a la Biblioteca de Masquefa; i per a participar-hi cal enviar un correu electrònic a l’adreça a igualtat@masquefa.net o trucar al telèfon 93 772 50 30 (ext. 8) abans del 30 de juny, indicant el nombre de persones que hi assistiran.

L’entrada Participa en el taller de sensibilització, prevenció, detecció i intervenció contra l’LGTBIfòbia ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/participa-en-el-taller-de-sensibilitzacio-prevencio-deteccio-i-intervencio-contra-llgtbifobia/